9 mars 12:0020:00 2018

Open Studios 9 mars

Välkommen till Open Studios 2018! Vi har öppna dörrar mellan kl. 12.00-20.00. Kom förbi och häng bland vävstolarna! Prova på att färga indigo och prata med de studerande! Besök HV Galleri och Butik! Ta en kaffe och se elev-utställningar! Allt i ett hus!

ÖPPETTIDER:
Fredagen 9 mars kl. 12-20 :
Fredagen är speciellt vikt för Dig som är intresserad av våra läsårsutbildningar, jobbar med utbildningar och skolgrupper.

PROGRAM:
Elevutställningar i huset: "Tweedprojektet", signerat Htu1, visas i HV Galleri. ThB visar sömnadsprojekt i Konstsömnadssalen och i Formsalen visas elevernas trasmattor. I Teorisalen på 1 tr visar Htu2 "1 kvm"-projektet samt portfolios på 2 tr.

Ni kommer även att få tillfälle att kika på vad som finns i vävstolarna och träffa elever i arbete. Guidade rundvandringar i huset kommer att ske regelbundet under dagen. Missa inte heller elevernas Pecha Kucha.

Workshops kommer också att hållas, håll er uppdaterade på vår Facebook-sida för att inte missa tidpunkter detta.

HV Butik och Galleri håller öppet under hela fredagen.

VARMT VÄLKOMNA!

-------------------------------------------

Vi erbjuder läsårsutbildningar i textilt hantverk. Utbildningarna ger omfattande praktisk och teoretisk kunskap för professionell verksamhet och är förberedande för fortsatta högskolestudier. Utbildningarna är CSN-berättigade.

Läs mer om våra utbildningar här.

Ansök redan nu: 
Textilthantverk Basår (1 år) http://bit.ly/2izOtIw
Högre textil hantverksutbildning (2 år) http://bit.ly/2hRUik3

NYHET! Textilthantverk Sömnad (1 år) http://bit.ly/2HihSks

Sista anmälningsdag: 9 APRIL 2018

---------------------------------------------

För information kontakta oss på:

Tel: 08-545 68 650
e-post: skola@hv-textil.se
www.hv-textil.se

--------------

Är du intresserad av vår utbildningar eller arbetar på en skola men har inte möjlighet att komma förbi Open Studios 9 mars? Boka in en rundtur av HV Skola! Vi erbjuder guidade turer av våra lokaler. 

Läs mer om rundturerna och hur du bokar här.

----------------