Sommarens öppettider på Handarbetets Vänner

Information, öppettider och aktuellt för sommaren 2020. 

Öppettider:

HV Skola och administration har semesterstängt mellan 13 juli-12 augusti, därför kan det dröja att få svar från oss. Om du vill skicka oss ett mail svarar vi när vi är på plats igen: skola@hv-textil.se.

Ateljén har lägre bemanning under juli-augusti därför kan det vara svårt att nå över telefon, men skicka ett mail så svarar vi så fort vi har möjlighet, atelje@hv-textil.se.

Galleriets öppettider under sommaren: ons-fre 12-16, lör 11-16. Stängt röda dagar. 

Utställning i Handarbetets Vänner Galleri

Under sommaren 2020 visar Handarbetets Vänner Galleri och Laboratorium Examensutställningen 2020, där avgångsstuderande från Högre textil hantverksutbildning visar sina examensverk. Läs mer här: Examen 2020  Utställningen är öppen 3 juni - 22 augusti. Finissage 21 augusti.

Öppettider: Ons-fre kl. 12-16, lör kl. 11-16. Stängt röda dagar. 
 

Handarbetets Vänner Skola

Heltidsutbildningar
Handarbetets Vänners läsårsutbildningar startar 19 augusti. För dig som blivit antagen eller reserv och har frågor finns en FAQ på vår hemsida.
Vi tar in sena anmälningar till samtliga utbildningar i mån av plats, här hittar du information om alla läsårsutbildningar. Är du intresserad av att skicka in en ansökan? Läs mer här.

Höstens kurser på HV 
Handarbetetets Vänner Skola har också ett spännande utbud av kortare kurser. 
Många av höstens kurser är redan fullbokade men vi har några enstaka platser kvar, kontakta skola@hv-textil.se för information om platstillgång på våra kurser.

Information gällande utbildningar på HV Skola och Covid-19 finner du här.

Handarbetets Vänner Ateljé & Licium

Under sommaren fortgår arbetet med både nytillverkning och renoveringar av kyrklig textil, samt tillverkning av fanor. 

Visste du att vi erbjuder studiebesök i HV Ateljé? Kontakta info@hv-textil.se för att få information om priser och hur du bokar.

Glad sommar önskar personalen på Handarbetets Vänner!